Η MONGE στην έκθεση Κατοικίδια Εν Δράσει 2014

monge stand 2

Περάσαμε τρεις ημέρες στην έκθεση Κατοικίδια εν Δράσει που διογρανώθηκε για ακόμη μία χρονία στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην περιοχή του αεροδρομίου.

Το φεστιβάλ που έχουν αγαπήσει οι φιλόζωοι και στο οποίο δηλώνουν πάντα παρόντες διοργανώθηκε στις 10 – 12 Οκτωβρίου 2014.

Tα προϊόντα Monge βρίσκονταν εκεί με δώρα, εκπλήξεις και πολλούς διαγωνισμούς για τους επισκέπτες της έκθεσης και φυσικά για τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

monge field overview

Ο ειδικά διαμορφωμένος στίβος Monge φιλοξένησε σπουδαίους χειριστές, εκτροφείς με τους καταξιωμένους τετράποδους πρωταγωνιστές που τράβηξαν την προσοχή των επισκεπτών της έκθεσης αλλά και σπουδαίες διακρίσεις.

monge field

Οι νικητές που διακρίθηκαν στους αγώνες στο στίβο Monge κέρδισαν τροφές Monge και μία αναμνηστική επαγγελματικη φωτογραφία στο σταντ της εταιρείας.

tomas monge


Για περισσότερες πληροφορίες για την παρουσία μας στην έκθεση και τα προϊόντα Monge Super Premium, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-3645850. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email στο office2@tsalopoulos.com.gr.