Γνωρίστε τη Karla, το όμορφο Irish Setter

rea monge

Η Oriona’s Land Karla είναι το όμορφο και βραβευμένο Irish Setter που μεγαλώνει με τις Ιταλικές τροφές Monge Super Premium.

Η Oriona’s Land Κarla γεννήθηκε πριν από έξι μήνες μαζί με άλλα 7 κουταβάκια. Κατά τις πρώτες εβδομάδες της ζωής της, μαζί με τα άλλα κουταβάκια-αδερφάκια της, απολάμβανε την περιποιήση της μητέρα της. Τρώγανε περίπου 20 φορές την ημέρα. Κατα την 15η μέρα της ζωής τους άρχισαν να ανοίγουν τα μάτια τους και μόλις μετά από 4 εβδομάδες άρχισαν να ακούν και να αντιδρούν σε θορύβους.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η περίοδος της εξερεύνησης κατα την οποία άρχισαν να παίζουν και να αναπτύσουν δεσμούς με την μητέρα τους αλλά και με τον εκτροφέα τους.

puppies

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία απογαλακτισμού, με σταδιακή μετάβαση από το γάλα της μητέρας της στην ειδικά σχεδιασμένη τροφή σύμφωνα με τις διατροφικές ανάγκες της, η Oriona’s Land Κarla βρήκε την καινούργια της οικογένεια.

athina&rea

Σήμερα, η Oriona’s Land Κarla συμμετέχει σε διαγωνισμούς μαζί με την νεαρή χειρίστρια Αθηνά Χαιροπούλου και απολαμβάνει την αγάπη και την φροντίδα της οικογένειας της.

Η Karla τρώει ξηρά τροφή Monge Super Premium Medium Puppy & Junior.


 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τροφές Monge Super Premium, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-3645850. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε email στο office2@tsalopoulos.com.gr

*Βρείτε και άλλες φωτογραφίες στο https://www.facebook.com/Orionas-Land-Irish-Setter-Red-1414311035559895/.